Soms krijg je een telefoontje dat je leven verandert. “Ze zoeken iemand die met muziek kan vertellen dat Aalst een goede voedingsbodem heeft voor ondernemers… en ik dacht direct aan jou, als bosnimf ofzo.”
Zelf een prille starter, net begonnen Starterslabo en daar kwam Karolien De Prez (In Bloom: Eigenzinnige tuinen) met een vraag die goud waard was. Ze heeft zelfs onbewust m’n hele businessplan op z’n kop gezet.

Dienst Economie Aalst was enthousiast en ik ook. Op de vraag: “kan je dat?” kon ik alleen eerlijk antwoorden: “Ja, ik denk van wel, maar ik heb het nog nooit gedaan”

Mijn eerste concert… met een echte pianist… en een kostuum.
Nog geen idee hoe je begint met het opstellen van een setlist, waar je een goede pianist kan vinden die met een onervaren iemand als ik zou willen samenwerken en hoe ik me zou kleden. Het hele emotionele spectrum kwam me bezoeken tijdens de voorbereiding van dit project. Stap voor stap kregen al mijn vragen een antwoord. Geert Claeys (Pianobegeleider in de Academie voor Podiumkunsten Aalst) zag het zitten om mij te begeleiden. Ik vroeg Rita Piron (m’n eerste zangdocente) om hulp voor de setlist en ik ontdekte de wondere wereld van Avothea (theater en kostuums).

Ik ontdekte dat ik in kostuum me echt volledig mezelf voelde, dit voelde zo logisch aan. Natuurlijk ben ik een zingende bosnimf.